"Werken aan Woorden"           

Onze diensten

Wil jij meer weten over effectief communiceren binnen je organisatie? Bij De Praatzaak vertellen we je er alles over door middel van:

  • Training
  • 1-op-1 coaching
  • Advies over organisatiecommunicatie
  • Begeleiding van werkgroepen en commissies


Training

De Praatzaak komt graag langs bij jouw organisatie om je meer te vertellen over verschillende gesprekstechnieken. In een groepstraining van een halve of een hele dag leer je welke gespreksstijlen er zijn, hoe je jouw stijl vindt, welke valkuilen er zijn, en op welke manier je aansluiting vindt bij jouw medewerkers. Natuurlijk oefenen we met elkaar een aantal gesprekken. Dit kan aan de hand van door jou of je collega's ingediende cases, of De Praatzaak neemt voorbeelden mee.


1-op-1 coaching 

Heb je lastige gesprekken voor de boeg en wil je je daar optimaal op voorbereiden? Of wil je nu eindelijk wel eens weten waarom het ene gesprek soepel verloopt en je er bij het andere gesprek niet doorheen komt? De Praatzaak verdiept zich graag samen met jou in jouw specifieke vraagstuk. We zoeken samen naar de angel, en De Praatzaak helpt je op weg om de lastige gesprekken zelfverzekerd en goed voorbereid te kunnen voeren. 


Advies over organisatiecommunicatie

Gaat jouw organisatie of afdeling door grote veranderingen en wil je hulp bij het informeren en betrekken van je medewerkers? De Praatzaak helpt je met het bepalen van je boodschap, de wijze waarop je deze boodschap over wilt brengen, en op welke manier je je medewerkers bij de veranderingen kunt betrekken.  


Begeleiding van werkgroepen en commissies

Je kunt De Praatzaak ook inschakelen voor het uit handen nemen van werkzaamheden rondom commissies of werkgroepen. Heb je een to-the-point voorzitter nodig, een nauwkeurige secretaris, of een handige organisator die je helpt je commissie of werkgroep effectief te laten functioneren? Neem dan contact op met De Praatzaak om de mogelijkheden te bespreken.